VC de Hilver

Volleybalclub de Hilver is in 2005 ontstaan door een fusie van VC Hilvarenbeek en VC Hercules uit Diessen. Het is een vereniging met leden uit alle kernen van de gemeente Hilvarenbeek.

Als club willen we aan jong en oud een aantrekkelijk volleybal aanbieden. We hebben teams die meedoen aan de Nevobo-competitie op zaterdag, teams die meedoen aan de recreantencompetitie op dinsdagavond en recreantenteams die alleen trainen. De trainingen en thuis-wedstrijden vinden plaats in de Hispohal in Hilvarenbeek en Hercules in Diessen. Vanaf de junioren wordt, via het spelenderwijs vergroten van de balvaardigheid, toegewerkt naar een volwaardige deelname aan het volleybalspel. Het CMV-volleybal met de allerkleinsten vormt een perfecte opstap naar de junioren. VC de Hilver begeleidt ook sporttalenten en vrijwilligers bij hun vrijwilligerswerk. Dit gebeurt eventueel via scholing door ervaren krachten, onder meer als het gaat om coachen, besturen en organiseren.

Uiteraard willen we ook een gezellige vereniging zijn waar leden zich thuis voelen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten zoals kampen, toernooien, feesten en leuke uitstapjes voor de jeugd.

 

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement van VC de Hilver (gewijzigd in december 2014) pdficon_large

Beleidsplan

2012 - 2017

pdficon_large