Zaal
VC de Hilver, kom erbij!

Ben je op zoek naar een teamsport waarin gezelligheid en samenwerken centraal staan. Wil je graag kennis maken met zaalvolleybal, of zoek je nog een leuk team om gezellig samen mee te volleyballen, dat kan bij VC de Hilver.

Volleybal is een teamsport die veelzijdig, intensief en ontzettend leuk is om te doen. Bij VC de Hilver kun je op verschillende niveaus instromen en kun je altijd een paar keer mee komen doen om te ervaren wat wij al heel lang weten, Volleybal is leuk!

Voor de jongste leden is het mogelijk om vanaf 4 jaar al kennis te maken met de volleybal sport. Dit begint spelenderwijs met veel leuke spellen voornamelijk met een bal. Hier wordt gespeeld in verschillende niveaus die passen bij de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Wij trainen volgens de action volley methode waarbij lekker bewegen en veel balcontacten centraal staan. Onze trainers zijn enthousiast en maken van elke training een feestje. Maandelijks spelen we op zondag een toernooi met clubs uit de regio. Wij trainen op donderdag van 18:00 uur tot 19:00 uur in de Sporthal de Hercules in Diessen. Je kunt altijd een keer vrijblijvend mee komen trainen.

Ook voor de jeugd (12 tot 18 jaar) is het mogelijk om eens een keertje te komen meetrainen. Zij trainen ook op donderdagavond van 19:00 tot 20:30 uur in de Sporthal de Hercules in Diessen. Deze teams spelen op zaterdag bij de Nevobo competitie in de regio met als thuisbasis sporthal de Hercules in Diessen.

Voor volwassenen met of zonder volleybalervaring zijn er ook voldoende mogelijkheden binnen onze vereniging. Je kunt alleen trainen, competitie spelen of beiden. Competitie kan op zaterdag of dinsdagavond bij de recreanten. De recreanten spelen op dinsdag in de sporthal T-kwadraat in Tilburg op verschillende niveaus. Op zaterdag wordt de reguliere Nevobo competitie gespeeld in de regio met als thuisbasis sporthal de Hercules in Diessen. De trainingen zijn op dinsdag en donderdagavonden tussen 20.00u en 22.00u.

Mocht je interesse hebben om eens een keer mee te komen doen stuur dan een mail naar: info@vcdehilver.nl