BEACHVOLLEYBAL BIJ VC DE HILVER

Je hoeft geen ervaren volleyballer te zijn om mee te doen, beachvolleybal; iedereen kan het! Bij beachvolleybal maakt het niet uit hoe goed je bent je doet het samen met je team en andere beachleden. Iedereen duikt, springt naar de bal… lekker zandhappen dus. Dit maakt het alleen maar leuker en gezelliger. Beachen bij VC de Hilver staat voor gezelligheid, lol, sportiviteit en een grote dosis fanatisme.

Beachvolleybal zegt het al, we spelen volleybal in het zand. Bij beachvolleybal speel je twee tegen twee, heb je geen vaste positie in het veld, speel je twee sets, na zeven punten wissel je van speelhelft en je kan lekker actief spelen en duiken in het zand.

Vanaf 8 mei 2023 starten we met trainingen en competitie op onze beachvelden in Haghorst. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden, we hebben voor ieder wat wils. Gedurende het seizoen organiseren we ook leuke toernooien voor de amateurs en gevorderde volleyballers.

Voor alle data klik hier voor de jaarplanning.

Mogelijkheden lidmaatschap

Senioren
Voor de senioren hebben we 2 lidmaatschapsvormen:

Senior trainingslid
Je kunt deelnemen aan de training. Daarnaast mag je ook op de beschikbare tijdstippen vrij beachen.
De trainingsavonden zijn op woensdagavond tussen 19.00 en 22.00u & donderdagavond tussen 19.00 tot 22.00u.

Competitie
Tijdens de competitie wordt er twee tegen twee gespeeld. Voor de interne competitie kun je je als team (minimaal 2 personen) opgeven middels het inschrijfformulier. Na afloop is de kantine van EDN geopend om met elkaar gezellig een drankje te drinken.

  • Georganiseerde competitie op dinsdagavond. We spelen tussen 19.30 en 22.00 een competitie met een eindklassement tot aan de zomervakantie (week 30). Je mag als team ook mee doen met de vrije competitie.
  • Vrije competitie op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00u (vanaf week 30). Hiervoor kun je jouw team wekelijks inschrijven voor de toernooiavond. Er kunnen een maximum aantal teams mee doen, maar je mag jezelf altijd op de reservelijst zetten. In- en uitschrijven kan tot 2 uur van te voren.

Senior trainings- en competitielid
Je kunt uiteraard ook deelnemen aan zowel de trainingen als de competitie.


Junior lid
De jeugdleden worden opgedeeld in 2 leeftijdscategorieën: CMV (5- 12 jaar) basisschool kinderen en middelbare schoolleeftijd.

  • CMV kinderen trainen 1x per week op donderdag 18.00 tot 19.00u. De trainingen zijn week 19 tot week 29. De trainingen worden gegeven volgens het KBSS systeem (spelgerichte trainingsvorm).
  • Middelbare schoolleeftijd, 12 – 18 jaar volgen een training op woensdagavond tussen 18.00 en 20.30u.

Veld reserveren
Wil je zelfstandig met een groep vrienden, collega’s of familie gebruik maken van de beach velden? Dat kan, je kunt namelijk de velden huren. Je moet wel zelf de volleyballen meenemen. Je huurt een veld voor minimaal 2 uur en de kosten zijn €10,- per uur, voor leden is het gratis. Reserveren doe je door een mail te sturen naar beachvolley@vcdehilver.nl.


Kosten

Senior trainingslid €40,- per persoon voor 10 weken
€60,- per persoon voor 20 weken
Jeugd trainingslid 12-18 jaar €40,- per persoon
Jeugd trainingslid 5-12 jaar €30,- per persoon
Georganiseerde competitie €60,- per team
Vrijdagavond competitie €10,- per team per avond

Aanmelden
Inschrijven voor de contributie kan via onderstaande inschrijfformulieren:
Je kunt je nu nog niet inschrijven voor het beach seizoen 2024.
In de loop van 2024 worden de links hieronder weer actief.

Inschrijving trainingslid
Inschrijving competitielid
Inschrijving vrije competitie dinsdag


Contact
Adres beachen:
De Haan 1
5089 NJ Haghorst
Voor meer informatie, kun je een mail sturen naar: beachvolley@vcdehilver.nl

Sponsoren beachvolley